Markiezen

Voor een prachtige aanwinst met een sfeervolle uitstraling zorgt de markies bij uitstek voor een metamorfose aan je gevel. Van Veen Glas & Zonwering levert tegen scherpe prijzen A-kwaliteit markiezen. De markies heeft een klassieke vormgeving waardoor de zon ook aan de zijkant geen kans krijgt om binnen te komen. Ook op moderne bouw is de markies door zijn nostalgische uitstraling een ware aanwinst. Een markies is vriendelijk, heeft uitstraling en een uitnodigende werking.

De markies kan geheel afgestemd worden op je wensen. Er zijn diverse modellen zoals standaard-, pet-, op klapmodel. Het frame is van grenenhout, vurenhout of aluminium. Ook de overkapping kun je zelf kiezen red-cedar, meranti hardhout of aluminium. Kies je voor aluminium dan kies je voor duurzaam en minimale onderhoud.

Markiezen kunnen zowel handbediend als elektrisch (afstandbediening) bediend worden. Het doek bepaald de uitstraling van de markies. Van Veen Glas & Zonwering heeft een uitgebreide doekcollectie waaruit je kunt kiezen. De markies stel je zelf samen van materiaal tot doek tot afbiesband.
Voor een markies van top kwaliteit voor een scherpe prijs kom je naar Van Veen Glas en Zonwering te Leerdam