Ritz

Screens zijn verkrijgbaar in twee varianten. De standaard screen en de rits of ritzscreen. Screens houden de zon tegen en de warmte buiten. Screens hangen vlak tegen de gevel, zijn stabiel nemen weinig ruimte in en zijn nu ook windvast verkrijgbaar. Bij een windvast screen wordt het doek in de geleiding geleid door een ritz(s) waardoor het screendoek altijd strak blijft staan ook bij grote windsnelheden. Ook kan de ritz(s)screen gebruikt worden als hor om de insecten buiten te houden. De ritz(s)screens zijn ook uitvoerbaar met een zichtgedeelte (transparant raamdoek). Een ritz(s)screen wordt ook toegepast om de wind te weren en je privacy te behouden bij je terrasoverkapping .

Met een screen belemmer je ook het zicht naar binnen maar maakt het wel mogelijk om naar buiten te kijken. Ook bij ritz(s) screens zijn er veel doekkleuren mogelijk. De screens kunnen op verschillende manieren bediend worden handbediend, oogwindwerk, elektrisch met opbouwschakelaar of afstandbediening. Ritz(s)screens worden uitsluitend elektrisch bediend geleverd.

Kom voor de vele mogelijkheden naar onze showroom in Leerdam of ga naar de webshop www.vanveenzonweringwebshop.nl en laat je inspireren.