Rolluiken

Van Veen Glas & Zonwering heeft een eigen assemblagelijn voor alle rolluiken. Hierdoor kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren en betaal je nooit teveel. De rolluiken worden vervaardigd van hoogwaardig geextrudeerd aluminium en hebben een lange levensduur. De lamellen van de rolluiken zijn volledig geïsoleerd met isolatieschuim en worden op elke gewenste maat gemaakt. Weinig ruimte voor je bak? In de meeste gevallen hebben wij de oplossing.

Rolluiken zorgen voor isolatie en je bespaart het hele jaar door energie. In de zomer houden de rolluiken je huis heerlijk koel waardoor de airco een tandje terug kan en in de winter zorgen de rolluiken voor een warm en knus huis door de kou buiten te houden.

Veiligheid is wat je graag wil zeker in je eigen woning. De rolluiken van Van Veen Glas & Zonwering zijn inbraakwerend en de inbreker heeft een haast onmogelijke klus om binnen te komen.

De rolluiken worden standaard geleverd met een koord/band handbediening naar keuze. Voor optimaal bedieningsgemak kies je voor elektrische bediening. Van Veen werkt met Somfy en Nice motoren met vijf jaar garantie. De bedieningsmogelijkheden zijn met schakelaar of afstandsbediening waarbij je de rolluiken apart of gelijktijdig kunt bedienen met je handzender.

Om je comfort nog meer te verhogen kun je ook kiezen voor een tijdschakelklok. De rolluiken gaan op de door jou ingestelde tijden op/neer waardoor je tijdens je vakantie toch de indruk wekt dat je thuis bent. Voor de vele mogelijkheden en uitleg kom naar onze showroom in Leerdam.


Kleuren en vormgeving
Keuze in kleur is er volop en je kunt het rolluik samenstellen in de door jou gewenste standaard kleuren, bijvoorbeeld antracietgrijze bovenbak en lamellen wit. De bakken van de rolluiken verkrijgbaar in en afgeschuinde bak of een ronde bak.

Naast onze eigen fabricagelijn kunnen wij ook rolluiken leveren van o.a. Verano, en Smits Rolluiken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.