Terrasoverkappingen

Buiten zitten en genieten van je tuin het hele jaar door. Dat kan me de terrasoverkaping van Van Veen Glas & Zonwering. Met de terrasoverkapping kun je met je gezin genieten van het ontbijt, borrelen met vrienden of heerlijk genieten van de rust.

Van Veen Glas & Zonwering heeft een breed assortiment terrasoverkappingen. De Iseo is een stevige stijlvolle overkapping uitgevoerd met poly-carbonaat platen. De Iseo is tot vier meter breed uitvoerbaar met twee staanders en verkrijgbaar in de kleuren RAL 7016 antraciet, RAL 9010 (wit) of RAL 9001 (ivoor). Met de Iseo heeft u voor een gunstige prijs meer leefruimte, comfort en sfeer.

De Garda terrasoverkapping is uitvoerbaar in poly carbonaat en gelaagd glas 5.5.2. Gelaagd glas en stevig en veilig en geeft een mooie uitstraling. Polycarbonaat is gunstiger in prijs stevig en licht in gewicht. Voor ieder een keus. De Garda is tot 5,75 cm breed uitvoerbaar op twee staanders.

De Riva een smaakvolle en stijlvolle en stevige overkapping die met een polycarbonaat beglazing een breedte tot 6,5 meter maar twee staanders heeft. De terrasoverkappingen worden op maat gemaakt.

Alle overkappingen zijn uit te breiden zodat je volledig kunt genieten van je extra huiskamer met lounge gevoel. Neem bijvoorbeeld sfeervolle led-verlichting of halogeen, terrasheathers, glaswanden, verandazonwering, rits(z)screens.

Sinds 1 juli 2014 is de nieuwe Europese richtlijn NEN-EN 1090-1 in werking getreden. Hiermee wordt het wettelijk verplicht om alle dragende constructies uit aluminium en staal te leveren met een CE-markering. De terrrasoverkappingen van Verano zijn sinds mei 2014 CE-gemarkeerd. Hiermee wordt voldaan aan alle strenge Europese veiligheids- en kwaliteitseisen.

Kijk op onze webshop voor meer informatie ook over de gunstige prijzen en diversiteit aan mogelijkheden.