Uitvalschermen

Een van de bekendste schermen is het uitvalscherm. Een uitvalscherm is behoorlijk effectief en heeft een serieuze taak, namelijk hinderlijk zonlicht en warmte buiten houden. Het zicht naar buiten wordt met een uitvalscherm niet belemmert. Onder een uitvalscherm doorlopen is echter niet mogelijk door de armen die aan de zijkant van het uitvalscherm zitten. Dit kunnen eenvoudige armen zijn maar ook wind- of stormvaste armen zijn. Uitvalschermen zijn voordelig en ideaal voor hoger gelegen ramen.

Bedieningsgemak
Uitvalschermen worden geleverd met een handbediening d.m.v. oogwindwerk met draaistang. Bediening met band is ook mogelijk maar door het geringe prijsverschil kiezen de meeste mensen toch voor een oogwindwerk of elektrische bediening.

Uitvalscherm kleuren en doeken
Een uitvalscherm is eenvoudig en stabiel en door de keuze van je eigen uitstraling een ware blikvanger aan je woning. Uitvalschermen zijn verkrijgbaar in technisch zilver, wit en roomwit. Tegen meerprijs zijn uitvalschermen ook verkrijgbaar in ieder gewenste RAL kleur. Voor het zonweringsdoek kun je kiezen uit verschillende kleuren en dessins van o.a. Dickson, Swela, Swela Sunsilk, Tibelley, Urbanclours en Trendscolours.

Bezoek voor het zien en beleven van de vele mogelijkheden onze showroom in Leerdam.